ESITTELYSSÄ: INSTAGRAMIN AAKKOSET ASIANTUNTIJOILLE -VERKKOKURSSI!

20.2.-30.4.2023

Haluatko hyödyntää Instagramia oman asiantuntijuutesi välineenä, oppia paremmaksi Instagram-viestijäksi, rakentaa trendikkään asiantuntijabrändin sekä luoda Instagramista säännöllisen tulonlähteen?

Instagramin aakkoset asiantuntijoille -verkkokurssi on eri alojen asiantuntijoille suunnattu monipuolinen sukellus Instagramin maailmaan! Kurssilla perehdytään Instagramin trendikkääseen hyödyntämiseen oman asiantuntijuuden välineenä.

Kurssilla opit tiiviissä paketissa ja aikaasi säästäen paljon asiaa Instagramin lukuisista ominaisuuksista, asiantuntijabrändin rakentamisesta sekä Instagramin hyödyntämisestä tulonlähteenä ja kohtaamispaikkana unelma-asiakkaidesi kanssa.

“Kurssin aikana usko omaan osaamiseen, eikä vain Instagramin osalta – vaan kaiken kaikkiaan – on kasvanut paljon.” – Kurssin osallistuja, syksy 2022

 

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Terveyden edistämisen opinnot.

OLETKO SINÄ…

  • … kyllästynyt siihen, että Instagramin erilaisiin ominaisuuksiin perehtyminen vie paljon aikaa ja Instagramin algoritmi muuttuu jatkuvasti? Sen sijaan haluaisit hyödyntää erilaisia ominaisuuksia luodaksesi mielenkiintoista, tavoittavaa ja trendikästä asiantuntijaviestintää.
  • … kiinnostunut tuomaan ammattitaitosi esiin Instagram-viestinnän avulla, rakentamaan omannäköisen asiantuntijabrändin sekä oppimaan tutkittua tietoa Instagram-viestinnästä? Kenties sinulla on myös tunne siitä, että haluaisit muuttaa Instagram-viestintäsi konkreettisiksi tuloiksi tai uusiksi asiakkaiksi.
  • … halukas luomaan Instagramin käytöllesi myös terveellisiä rajoja sekä hallita Instagramissa käyttämääsi aikaa? 

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat varmuutta ammatilliseen Instagram-viestintääsi ja henkilöbrändiisi, sekä sinulle, joka haluat aikaasi säästäen aloittaa matkan kohti unelmasi täyttävää asiantuntijaviestintää!

Instagramin aakkoset asiantuntijoille

“Sain kurssilta itsevarmuutta, paljon uusia ideoita ja inspiraatiota. Tärkein kurssin anti oli tulevaisuuden suunnitelmien kirkastuminen omassa päässä. Nyt tiedän, mihin suuntaan haluan lähteä tiliäni viemään, ja miten laajentaa siihen liittyvää toimintaa. Sain kurssilta myös monia hyödyllisiä käytännön vinkkejä, jotka ovat tehneet sisällön tuottamisesta sujuvampaa.”- Kurssin osallistuja, syksy 2022

 

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Saara Närä, terveystieteiden maisteri, sosiaalisen median sisällöntuottaja, yrittäjä ja terveysviestinnän ammattilainen!

Olen tuottanut terveysaiheista sisältöä sosiaaliseen mediaan eri muodoissa jo vuosia; kaikki alkoi blogistani, mutta on kasvanut terveyspodcastini sekä Instagram-tilini puolelle!

Työskentelen päivittäin terveysviestinnän parissa myös asiakkaideni kautta. Tuotan verkkosivutekstejä, sosiaalista mediaa sekä podcasteja. Lisäksi toimin yliopisto-opettajana somen terveysviestintää käsittelevällä kurssilla.

Olen pro gradu -tutkielmassani tutkinut terveysalan ammattilaisten viestintää Instagram-yhteisöpalvelussa. Minulla on hyppysissäni viimeisin raudanluja tutkimusnäyttö sekä vuosien kartuttama käytännön viestintäosaaminen.

 

Hyppää mukaan Instagramin aakkoset asiantuntijoille -verkkokurssille!

KURSSI MYYNTI STARTTAA

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

EARLY BIRD -HINTA VOIMASSA VAIN 30.1.-5.2.2023!

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

MITÄ? 10 viikkoa kestävä, eri alojen asiantuntijoille suunnattu verkkokurssi trendikkääseen, asiantuntevaan ja omannäköiseen Instagram-viestintään!

MISSÄ? 100% verkossa! Luennot tiistaisin Zoomissa sekä kyselytunnit torstaisin Facebook-ryhmässä. Tallenteet ja muut kurssimateriaalit koottuna Facebook-ryhmään. 

Katso alta kurssin tarkka aikataulu!

MILLOIN? 10 viikon ajan, 20.2.-30.4.2023. Materiaalit, tallenteet sekä Facebook-ryhmä jäävät osallistujien käyttöön.

 

Kurssin aikataulu:

 

 

Instagramin aakkoset asiantuntijoille - aikataulu

“Kurssi ylitti odotukseni, kiitos Saaran erittäin ammattitaitoisen valmennuksen! Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen kurssiin ja onnellinen, että päätin panostaa tähän yrittäjyyteen liittyvään osa-alueeseen perusteellisesti.”- Kurssin osallistuja, syksy 2022

 

KURSSIN LUENNOT JA TEEMAT

#1 ALOITUSLUENTO: Instagram haltuun! – sovelluksen monet ominaisuudet ja niiden trendikäs hyödyntäminen (21.2. klo 17-19)

#2 LUENTO: Ammattilaisena somessa – tutkittua tietoa ja trendi-ilmiöitä! (28.2. klo 17-19)

#3 LUENTO: Sisällön suunnittelu ja tuotanto – laadukasta tekemistä ja loputtomasti ideoita, vaikka aikaa olisi vähän (14.3. klo 17-19)

#4 LUENTO: Brändätään! – Erottuva ammattilaisbrändi ja omannäköinen Instagram-viestintä (21.3. klo 17-19)

#5 LUENTO: Asiantuntijaviestintä tuloiksi! – Kaupalliset yhteistyöt ja oman osaamisen tuotteistaminen (28.3. klo 17-19)

#6 LUENTO: Epävarmuudet haltuun – varmuutta asiantuntijaviestintään! (11.4. klo 17-19)

#7 PÄÄTÖSLUENTO: Lisää somehyvinvointia! – Elämä tapahtuu somen ulkopuolella (18.4. klo 17-19)

“Minulla oli Instagramin perusteet ihan hyvin jo hallussa ennen kurssia. Lähdin kurssille tavoitteenani saada lisää varmuutta ja kirkastaa tulevaisuuden suunnitelmia. Varmuutta on löytynyt ja monien vinkkien avulla turhanpäiväinen säätäminen on jäänyt vähemmälle. Reelsien teko alkaa olla ehkä jo mukavuusalueella!”- Kurssin osallistuja, syksy 2022

 

Terveyden edistämisen opinnot.

LIITTYESSÄSI 19.2. MENNESSÄ, SAAT ITSELLESI…

  • … 10 viikkoa kestävän huippulaatuisen Instagram-valmennuksen asiantuntijatarpeisiisi! 
  • … 7 kattavaa luentokokonaisuutta lisämateriaaleineen ja kotitehtävineen, sekä luentotallenteet ja materiaalit itsellesi ikuisiksi ajoiksi. 
  • … Facebook-ryhmän ja kouluttajan jatkuvan tuen sekä viikottaiset kyselytunnit, joilla voit kysyä kaiken mieltäsi askarruttavan viikon teemaan liittyen!
  • … korvaamattoman yhteisön samanhenkisistä asiantuntijoista!
  • … käytännön työkaluja sisältöjesi suunnitteluun ja aikatauluttamiseen, joita voit hyödyntää muissakin sosiaalisen median kanavissa
  • … heti liityttyäsi kattavan ennakkomateriaalipaketin, jonka avulla pääset heti vauhtiin kurssin teemojen kanssa
  • … kaksi spesiaalia extraluentoa: podcast-koulutuksen ja koulutuksen oman yritystoiminnan aloittamiseen!

“Ehdottomasti suosittelisin kurssia. Muihin tarjolla oleviin somevalmennuksiin verrattuna pidin siitä, että tällä kurssilla keskityttiin isompiin ja tärkeisiin teemoihin asiantuntijaviestintään liittyen, eikä niinkään kikkailuun tai tilin yksityiskohtien hiomiseen (vaikka hyviä vinkkejä tilin hiomiseenkin tuli!). Luennot olivat mielenkiintoisia ja inspiroivia!”- Kurssin osallistuja, syksy 2022

 

Mietityttääkö sinua? Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin!

 

 

1. Saanko rahani takaisin, mikäli en ole tyytyväinen? Kurssillani on seitsemän (7) päivän takuu, joka kestää kurssin ensimmäisen viikon ajan (20.-26.2.2023) Mikäli et ole kurssiin tyytyväinen ensimmäisen viikon perusteella, saat kaikki rahasi takaisin!

2. Meta on uhannut lopettaa Instagramin ja Facebookin toiminnan Euroopassa. Miten tämä vaikuttaa kurssiin? Vaikka kurssilla käsitelläänkin Instagramin aakkosia, ovat kurssin opit sovellettavissa hyvin myös kaikkiin muihin somekanaviin sekä asiantuntijaviestintään ylipäänsä!

3. Miten osamaksumahdollisuus toimii? Voit valita verkkokaupassani osamaksumahdollisuuden, jonka jälkeen maksat ensimmäisen osan heti. Toinen ja kolmas osamaksuosa tulee sinulle maksettavaksi kuukauden ja kahden kuukauden kuluttua sähköpostilaskulla.

4. Saanko kuitin ostostani yritykseni kirjanpitoa varten? Kyllä saat. Mikäli haluat kuitille tiettyjä tietoja, olethan minuun yhteydessä sähköpostilla (saara.nara(a)gmail.com).

5. Sisältävätkö hinnat arvonlisäveron? Kyllä. Sekä kertamaksu että osamaksu sisältävät alv 24%.

6. Minulla on vielä kysyttävää! Mistä löydän apua? Olethan minuun rohkeasti yhteydessä sähköpostilla saara.nara(a)gmail.com!