Kirjoittaja

Saara Närä, 24

Mä olen Saara – terveysbloggaaja, sisällöntuottaja ja terveystieteiden maisteri. Mä oon positiivinen terveyden edistäjä!

Tällä hetkellä asun Espoossa ja toimin sisällöntuotannon yrittäjänä: tuotan somesisältöjä, kirjoitan verkkosivujuttuja ja teen kaupallisia yhteistöitä. Lisäksi tuotan terveyssisältöjä omiin kanaviini: blogiini, Instagramiini sekä podcastiini. Yrittäjänä myös koulutan, luennoin ja vedän erilaisia työpajoja.

Arjessani vaalin terveellisiä elämäntapoja ja terveydestä kumpuavaa elämäniloa ja energiaa. Arvostan tutkittua terveystietoa niin täällä blogissani, kuin osana omaa arkeanikin. Olen seikkailunhaluinen ja hymyileväinen tyyppi.

Terveydellä, Saara -blogi on väylä toteuttaa intohimoani terveyden edistämiseen sekä sisällön tuottamiseen. Blogissani käsittelen terveysteemoja aina tutkitun tiedon pohjalta. Ydinsanomani on, että terveellisten elämäntapojen ei tarvitse olla vaikeita juttuja. Kirjoitan myös terveysviestinnästä, terveyden roolista somessa, terveystieteiden opiskelusta sekä muista elämän mukanaan tuomista ajatuksista.