Ilon ja inspiraation ilta yrittäjille ja yrittäjämielisille

Ilon ja inspiraation ilta on rento pikkujoulutapahtuma kaikille yrittäjille ja yrittäjämielisille! Ohjelmassa on ruokaa, juomaa, verkostoitumista, pikakampauksia ja inspiroivia luentoja. Me yrittäjätkin ansaitsemme omat pikkujoulut! 💛 Tapahtuma järjestetään Liikunnanilon olohuoneen tiloissa Vantaalla lauantaina 12.11. klo 16:00 alkaen!

Mitä, missä, milloin, hinta?

Mukana tapahtumassa inspiroivia huippupuhujia!

LAURA MÄNTYNEN (@laurrenna): Bosswoman-asenteestaan tunnettu yrittäjyysvalmentaja, joka auttaa naisia tuotteistamaan omaa osaamistaan tulovirroiksi – rakkaudella.

NOORA VERRONEN (@kaikkisomesta): Modernin markkinoinnin ammattilainen ja kokenut sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri.

Tutustu tapahtumaillan ohjelmaan!

Ilmoittaudu mukaan – paikkoja enää rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan syksyn inspiroivimpaan yrittäjäiltaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: liikunnanilonolohuone(a)gmail.com. Kannattaa toimia heti, sillä paikkoja tapahtumaan on enää hyvin rajatusti. Maksu tapahtuu paikan päällä tapahtumassa, tai halutessasi laskulla.

Toivottavasti nähdään kanssasi marraskuussa! 💛

Terveydellä, Saara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Miten yksinäisyys vaikuttaa terveyteemme?

Miten yksinäisyys vaikuttaa terveyteemme?

Olin joulukuussa Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminnan tapahtumassa puhumassa siitä, miten yksinäisyys vaikuttaa terveyteemme. Puhekeikkaan valmistautuessa mietin, että aiheesta olisi mielenkiintoista tehdä samalla postaus myös blogiini...

read more
Ilon ja inspiraation ilta yrittäjille oli menestys

Ilon ja inspiraation ilta yrittäjille oli menestys

*postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä tapahtuman sponsoreiden kanssa (KoRo, Ketoinen, Puhdistamo, Kajogoodies) Pari viikkoa sitten vietimme Vantaalla, Liikunnanilon olohuoneella yrittäjille suunnattua Ilon ja inspiraation iltaa....

read more