Täältä tulee Terveydellä, Saara -podcast!

Arvatkaa mitä! Nyt se on täällä: mun oma podcast! Oon toteuttanut podcast-haavettani konkreettisesti jo yli puoli vuotta, ja vihdoin työn konkreettiset hedelmät pääsevät teidän käsiinne. Terveydellä, Saara -podcastin ensimmäinen jakso ja traileri on nyt julkaistu kaikille suosituimmille podcast-alustoille. Klikkaa tästä kuuntelemaan ja kurkkaa podin kulisseihin lukemalla tämä postaus loppuun saakka ❤

Terveydellä Saara -podcast.

Terveydellä, Saara -podcastissa puhutaan terveellisistä elämäntavoista ja terveydestä, mutta myös siitä, ettei terveys ole todellakaan aina täydellistä. Terveydellä, Saara -podissa on tilaa lempeydelle ja epätäydellisyydelle. Haluan haastaa sinut ajattelemaan terveydestä sellaisella tavalla, jolla et ole ehkä koskaan ajatellut! Podcastissa murretaan terveyteen liittyvää mustavalkoisuutta ja tuodaan esille myös harmaan sävyjä. Jokainen elää terveellisesti juuri omalla tavallaan! ❤

Podcastin keskiössä on myös sana hetki, joka toistuu jokaisen jakson nimessä. Hetki-sana nousi merkitykselliseksi pohtiessani, mikä podcastini erottaisi muista terveyspodcasteista. Hetki-sana kuvaa hetkeä, jonka otamme yhdessä terveydelle. Se on hetki sinulle: oma hetki rauhoittua ja kuunnella podcast-jaksoa. Se on hetki minulle: äänittää ja puhua ajatuksiani ääneen. Se on hetki meille: yhteinen hetki terveydelle, jolloin paneudutaan yhteen terveysteemaan kerrallaan.

Terveydellä Saara -podcast.

Terveydellä, Saara -podcast tulee sulautumaan osaksi muuta sisällöntuotantoani: osaa podcastin aiheista tulen käsittelemään syvällisemmin täällä blogissani, osaa Instagram-tililläni. Terveydellä, Saara -podiin julkaistaan uusi jakso joka toinen tiistai. Eli ensimmäinen jakso on ulkona just nyt!

Ensimmäisessä jaksossa olen yksin, mutta jokaisessa muussa ensimmäisen tuotantokauden jaksossa mikrofonin ääreen istahtaa kanssani upeita, fiksuja ja inspiroivia vieraita. Koska olen äänittänyt jo suuren osan jaksoista etukäteen, en malta odottaa, että pääsette kuulemaan kaikki nuo oivaltavat keskustelut!

Jakso 1: Hetki tälle podcastille

Terveydellä, Saara -podcastin ensimmäisessä jaksossa kurkistetaan podcastin kulisseihin ja otetaan yhdessä hetki uudelle podcastille. Miksi halusin tehdä oman terveyspodcastin? Kuka mikrofonin takan oikein häärii? Mistä Terveydellä, Saara -podissa on kyse? Entä mitä ensimmäisellä kaudella on luvassa? Ensimmäisen jakson kuuntelemalla tutustut podin taustoihin sekä mun tarinaan. Pääset myös kurkkaamaan kohti tulevia jaksoja! Ensimmäisen jakson julkaiseminen jännittää ihan ekstrapaljon, ja olisikin ihanaa kuulla, millaisia ajatuksia se teissä herättää ❤

Mun podcast-matka on vasta aluillaan. Ihanaa, että olet lähtenyt sille mukaan! Mä toivon, että tulevalla tuotantokaudella ottaisimme monta hetkeä terveydelle yhdessä. Lempeästi ja epätäydellisesti. ❤

Terveydellä, Saara

Vastaa