Jaksamista marraskuuhun -hyvinvointipäivä Vantaalla 30.10. klo 12:00

hyvinvointipäivä

Moi tyypit! Mun ihka ensimmäinen terveystapahtuma yrittäjänä ON NYT TÄÄLLÄ! ❤

Olen jo pitkään haaveillut erilaisten terveysluentojen ja -työpajojen pitämisestä, ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna mun haave viimein toteutuu! Pääsen yhdistämään voimani vantaalaisen liikuntatoimijan, Liikunnanilon Olohuoneen kanssa. Liikunnanilon Olohuone on ihanan lempeä liikuntapaikka, jossa jokainen saa nauttia liikunnasta omana itsenään. Luulen, että me sovitaan Olkkarin kanssa aika täydellisesti yhteen!

Järjestämme yhteistyössä Olkkarin kanssa Jaksamista marraskuuhun -hyvinvointipäivän, jonka tarkoituksena on tarjota lempeää jaksamista syksyyn ja pimenevään aikaan. Hyvinvointipäivä järjestetään lauantaina 30.10. klo 12:00 Liikunnanilon Olohuoneen tiloissa, osoitteessa Leinikkitie 20, 01350 Vantaa.

Hyvinvointipäivä Vantaalla.

Jaksamista marraskuuhun -hyvinvointipäivä sisältää minun terveysluennon, jossa pohdiskellaan lempeästi terveellisiä elämäntapoja ja arjessa jaksamista. Lisäksi hyvinvointipäivä sisältää Olkkarin Nean vetämän lempeän kehonhuoltotunnin sekä terveellistä välipalaa. Ennen kaikkea hyvinvointipäivä on täynnä rentoa yhdessäoloa ja oivalluksia oman jaksamisen edistämisestä!

Mikäli kiinnostuit tapahtumasta, ilmoittaudu mukaan nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain kahdeksan (8) ilmoittautunutta! Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostitse: liikunnanilonolohuone@gmail.com. Hyvinvointipäivän hinta on 45 € ja maksutavaksi käyvät myös liikuntasetelit ❤

Nähdään Vantaalla lokakuun viimeisenä viikonloppuna!

Terveydellä, Saara

Vastaa